Bezoek families

Enkele wijzigingen in de bezoekregeling vanaf maandag 2/11/2020 (in het vet gedrukt wat veranderd is)

De "bubbel" is uitgebreid. De bewoner mag tot 5 verschillende bezoekers ontvangen maar maximum 2 personen per bezoekmoment.  

Wij hebben het aantal bezoekmomenten per bewoner verhoogd naar 3 bezoekmomenten per week. Momenteel is bezoek mogelijk van maandag tot vrijdag. Goede afspraken onderling zijn dus nodig.

Afspraken voor bezoeken kunnen nog steeds genomen worden via de dienst ergotherapie (Tel. 02 373 65 59) of door zich in te schrijven op het bezoekbord in de inkomhal.  

De bezoeken duren maximum 1 uur en worden nog altijd georganiseerd op het gelijkvloers rond een tafel in het ergotherapielokaal, de bibliotheek of in de  cafetaria. Fysiek contact kan nog niet toegelaten worden.  Gelieve de ‘social distancing’ van 1,5m te respecteren.

De bezoekers dienen zelf hun mondmasker mee te brengen en te dragen om toegang tot de instelling te krijgen.  

Aan de ingang zal er geen extra personeelslid meer aanwezig zijn om de bezoekers te onthalen. De procedures blijven identiek. 

Elke bezoeker zal een verklaring op erewoord dienen in te vullen en te ondertekenen. U kan dit in bijlage vinden door de link aan te klikken. Om tijd te winnen, kan u dit op voorhand invullen. Wij vestigen uw aandacht op het feit dat bezoekers die terugkeren uit vakantie en verbleven hebben in een hoog risicogebied (oranje of rode zone) de eerste 14 dagen na terugkeer niet in de instelling toegelaten worden.  Gelieve ook uw telefoonnummer op het document te vermelden en het document in de doos op de kast in de inkomhal te deponeren.  

We vragen aan de bezoekers om indien mogelijk zelf hun tafel en stoelen te desinfecteren na het bezoek.

De bezoekers begeven zich naar tafel in het locaal (zie pijlen op de grond).Het mondmasker dient verplicht gedragen te worden gedurende de volledige bezoektijd.

Sinds 19 oktober is het cafetaria opnieuw gesloten (zie richtlijnen horeca).  

5 Minuten voor het einde van het bezoekmoment dienen de tafels gedesinfecteerd te worden voor de volgende bezoekers.  

De bewoners kunnen voorlopig niet meer door een bezoeker naar de kamer worden begeleid.  

 Wij vragen aan de bezoekers om de dienst ergotherapie te verwittigen (02/373 65 59) indien zij niet op bezoek kunnen komen.